Monday, 26 September 2011

''sambil menjahit sambil makan''

Semalam kat kelas menjahit ade wat ''open house'' tuk kami, so kawan2 yg 30 org tu bawakla ngn menu masing2..banyak jugakla yg sedap2 plak tu, so ambil mase 1 jam tuk belajar n 1 jam lagi makan time..sambil tu mengeratkan lagi persefahaman di antar kami,..

                          i salah satu yg kek coklat yg mula2 sekali i nak makan...


                              lepas bace doe kami pon teros serbu, tak hengat!!


                          nampak pizza mini kat belah kiri tuh...cute n sedap..


                            mcm2 ade, rajin jugak kawan2 aku ni masak ea...



      nila cikgu jahit i yg cute n sporting ...balik keje teros masok kelas best sgt2..

I ade amik khusus menjahit dekat ngn umah n tmpat keje.. daripada tak tau pe tentang jahitan i da peka..pasni baju raya x yah susah2 pg tempah..setakat baju sendiri tuh, bolehla kot nak wat..manela tau esok atau lusa manela tau jadi usahawan kan..khusus ni ditaja sepenuhnye dari kerajaan..tanpa keluarkan 1 sen pon..dlm 6 bulan da dapat sijil yg sah dari kerajaan..memang tak rugi tau..pasni rasenye nak sambung belajar lg, tak tau nak amik khusus pe plak..ngat nak amik khusus andaman n hiasan..bagus jugak kan..makin tua makin nak cari ilmu..nanti i apload baju2 yg i da jahit..okla penat da membebel...bye2

No comments:

Post a Comment