Sunday, 18 September 2011

~My UnCLE WhIte wEDDing~

Da name white mestila putih kan..aku pon tak tau knp diorang minat putih padahal diorng ni da sedia putih..jgn jadi white witch sudah...hahhah..tapi sib baik cantik gak la..mcm ala2 wedding idaman i gak...weeee...gedik gak ea...eh, mestilah i ni single tau..masih boleh berangan.....:P

                                        flower girls yg comel n gebu.....huhu


                               lihatlah sy ni yg comel..nak jugak die ea..haiipp!!


                                      saling jeling2 plak pengantin lelaki ni...huhu


                                          hawaitla pandang ke luar korang ni...ish2..


                                       Encik Taufik menepung tawar...father i loo...


                                  Giliran Puan Saloma...mak i...ngeee...


                          terliur kat ikan siakap tuh,nampak mcm hidup lg je ??


                       putih sampai pengapit pon putih...memang suci tol wedding nikan...

             ade 2 org je dara pingitan yg belom merasa lagi..yg lain da senior..huhu..


          keberkatan perlu la ade ye...tuan tanah nak merasa gak..huhu

            Nak nyanyi jugak jugak...ngah tunggu turn pas makcik nyanyi tuh..huhu


Last but not least...i doakan semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat...so pasni dtgla ke wedding ahkak ni plak k...tema pe ek??nak kena cari sumber  ni...humm yg penting cari calon dulu..kuing2..baru la betol..penat pon masih ade ni, ceh kalah pengantin..huhu

No comments:

Post a Comment