Sunday, 4 September 2011

KonVoi RaYa ke-5 di CaMerOn HigLaNd

Plan nak makan angin di sii sebelom raya lagi, akhirnye menjadila jugak nak pergi, dlm 5 buah kereta gak la berlepasnye..all is my family n relative..mentang2 dr lipis ke sana 1 jam setengah je,so boleh balik hari je..huhu

                               pinky girls..plan pakai baju sama warne pink..semangat pink.

                                                 posing membelakangkn ladang teh...


with my niece si montel kasih


                        gedik2 kat tepi jalan..baru sampai sana ,nak berenti makan..


time ni ngah pilih kaktus nak bawak balik teros...haha

                             sempat posing2 kat stobery yg x brape stobery nih..

                              kalau sape2 yg cam tempat famous nih, tau kan katne..


                 tengok tuh, dari jauh pon sempat posing lagi tuh..ish2..anak sapela..


                  sebenanye abg bangla tuh hadiahkan bunga nih, so amik jelah kan..haha


                    time nih dan ready nak teroskan perjalanan ke atas lagi..senyum kekenyangan..


                                                 merenung mase depan...hahaha

I x amik pic banyak, lagipon cuaca x mengizinkan..pas amik pic tu tibe nak hujan plak..so pg minum tea dulu..huhu

1 comment: