Wednesday, 3 August 2011

Surprise birthday dari boss tersyg...

sebenanye berday i da lepas..tapi saje nk kongsi excited kat korang...i sambut 3 hari seblom berday i sampai..alang2 wat sekali ngn kawan 1 opis i..die pon bulan yg same tapi tarikh lain2..maklomla org sponsor..tapi ni yg terbaik punye!!



                   nak promote kek ni dulu..memang besar gedabak kek ni tau..


                                pe2 hal ade gakla makanan ringan yg lain...
                   menanti saat potong kek...aikk,mane orgnye?

                         ya akhirnye...aikk,malu2 konon tiup lilin..mcm budak2 je..


                     jgn lupe kpd cik anis..nak merasa potong kek jugak..hikhik


                                  bersama tuan yg mesponsor kek mase tuh...miss marina



                                          nak cuap2..bukan senang dapat boss yg suap2 staff die..


                              mkn pon sempat posing lg...thanks to akak marina...



kpd kak  marina yg baik hati yg dtg dari mentakab semata2 nak sambut berday kat kitaorg ni,memang terharu sgt bila org ingat berday kite...xde adiah pon xpe, cukupla doa n mgingati shaja...harap2 ade lagi la taun depan wat surprise party mcm ni...,ade lagi pic nak kongsi kat korang..yg ni plak berday mak i ,jatuh jugak bulan 6..i pon nterframe samela..i sponsor plak kali ni,i bawak family i pegi mkn kat hotel plaza lipis inn..sekali sekala mkn kat hotel kan asik wat kat umah je..ni adelah cadangan kakak i dan i..so layanla dulu..



nila kek nye..yg ni i sponsor special tok mak i..krim aiskrim..sedap lagi dr kek biase tuh..leh telan teros..



i order awal2 mknan ni semua..kami just dtg n terus duduk je..steambot tu..


                  ni akak i..yg sekali sponsor tuk party ni..nak mulakan masakn..huhu


                        adik i amik alih tok masukn bhan2 ke dlm periuk..menanti dgn sabar ye..


                         tibela mase ayah i cuap kek kat mak i..romantik gitu..


          adik2 n  yg tengah tu abg sulung i..ngah tunggu stembot masak..mkanan yg lain x sampai lg


Tahun ni memang best giler sambut plak kat hotel..ngat tahun dpn nak wat ketne ek??teringin nk bawak family kat tepi pantai la ...humm,mx2 la dapat..amin..tuk family tersyg..sanggup wat pe saje..yelah bila lagi nak belanja kan..i plak da bekerja..nak jugakla belanja n merasa hasil titik peloh i..oklah..puas da i menaip n menaip..bayk lg benonye nak kongsi..klah..daa..:D





No comments:

Post a Comment